Hautakivi

Verkko-ostajan tuki
Apua ostamiseen

Hautakivi laadukkaasti. Tilaa laadukas valmiiksi suunniteltu kotimainen hautakivi nyt helposti ja edullisesti verkkomyymälästämme. Teemme lupahakemuksen seurakunnalle, jonka jälkeen hautakivi toimitetaan sopimuksen mukaan hautapaikalle.

Kiviliike Sairanen Oy on perinteinen suomalainen hautakivialan erikoisliike, jonka tuotteita on nyt mahdollista hankkia verkkomyymälän kautta. Meiltä hankittu hautakivi on korkealaatuinen kotimainen avainlipputuote. Kivet ovat kokonaan omaa tuotantoamme raakakiven jalostuksesta aina kiven toimittamiseen hautapaikalle saakka. Tilaamalla hautakiven verkkomyymälästämme voit olla varma, että saat laadukkaan, kauniin ja pitkäikäisen tuotteen. 
 

Hautakivi - luotettavat toimitukset

Hautakivi on helposti tilattavissa verkkomyymälämme kautta. Tilauksen allekirjoitus tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksillasi ja laskutus tapahtuu aina vasta kiven toimituksen jälkeen. Hautajaisten kustannusten ollessa monesti jo muutenkin korkeat, tarjoamme myös mahdollisuutta rahoitukseen eli kiven voi maksaa edullisesti osissa. Luonnollisesti toimituksen jälkeen. Verkkomyymälämme luotettavuudesta, sekä tuotteidemme ja palvelumme laadusta kertoo se, että verkkomyymälän muistomerkkitoimituksista emme ole saanet ainuttakaan reklamaatiota.

Hautakiven valintaan vaikuttavat henkilökohtaisten mieltymysten lisäksi seurakunnan säännöt ja hautapaikan maan muodot. Tämän vuoksi sinun kannattaa olla itse yhteydessä seurakuntaasi ja tiedustella, onko haluamasi hautakivi sopiva valinta hautapaikalle. Kun tilaat hautakiven verkkomyymälästämme, teemme aina lupahakemuksen seurakunnalle ja jollei kivi ole sopiva, tilaus purkautuu. Tilaus on siis sinulle riskitön. 

Verkkomyymälässämme on valittavana runsas valikoima erilaisia hautakiviä. Valikoimistamme löytyy mm. hautakivisuunnittelija Pinja Hellmanin yksinomaan Kiviliike Sairaselle suunnittelemia hautakivimalleja. Kivilaatuja ovat muun muassa Vehmaan punainen, Spektroliitti, Kurun harmaa, Musta ja Mäntsälän punainen. Tilaukseen sisältyy aina yhden nimen kaiverrus tai yksi muistolaatta. Useimpiin hautakiviin on mahdollista valita tekstityyli. Jos haluat toisen nimitiedon tai esim. pronssivarpusen kiven päälle, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tekstin pintakäsittely on kuitenkin aina kyseiseen malliin parhaaksi katsottu. Jos jotakin haluamaasi vaihtoehtoa ei ole verkkomyymälästämme saatavilla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Tilaamasi hautakivi toimitetaan kahden kuukauden sisällä tilauksesta. Roudasta johtuen hautakiviä ei usein voi toimittaa talviaikana. Tällöin kivi toimitetaan heti, kun se on mahdollista ja seurakunnan säännöt sen sallivat. Myönnämme kiville kahden vuoden oikaisutakuun. 

Tilaa hautakivi siis kotimaiselta toimijalta, joka hallitsee kiven jalostusketjun jokaisen vaiheen. Tutustu verkkomyymälämme valikoimaan ja löydä mieleisesi muistomerkki läheisellesi.