Hautakivet

Verkko-ostajan tuki
Apua ostamiseen

Hautakivet laadukkaasti. Verkkomyymälästämme saat hankittua korkealaatuiset, erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavat hautakivet avaimet-käteen toimituksena. Valmistamme hautakivet korkealaatuisista suomalaisista kivilaaduista omalla Hämeenkyrön tehtaallamme. Jalostamme kivet itse raakakivestä valmiiksi tuotteiksi. Käytämme hautakivissä ensiluokkaisia hautakiviin tarkoitettuja pronssituotteita. Kotimaisuuden ja korkean laadun vuoksi Suomalaisen työn liitto onkin antanut hautakivillemme Avainlipputunnuksen. Hallitsemme jalostusketjun jokaisen osan. Hautakivien tuotannon lisäksi toimitamme myös hautakivet hautapaikalle. Näin voimme varmistua toimituksen laadusta alusta loppuun saakka. 

Hautakiveä hankittaessa päällimmäisinä mielessä ovat kiven ulkonäkö ja sen sijoituspaikka. Omaisilla, jotka ovat hankkimassa hautakiveä läheiselleen, samoin kuin asiansa osaavalla myyjällä on sama tavoite; hankkia sellainen muistomerkki, joka on omaisten toiveiden mukainen, mutta myös hautapaikalle soveltuva ja seurakunnan sääntöjen mukainen. Siksi suosittelemme varmistumaan seurakunnalta, että hankittavat hautakivet soveltuvat käytettäväksi hautapaikalla. Käyttämämme kotimaiset kivilaadut ja mallistomme ovat asiakkaidemme toiveiden mukaan valikoituneet. Korkealaatuiset pronssituotteet ja lisävarusteet olemme myös valinneet pitkän kokemuksemme perusteella. Nämä yhdistettynä kivenjalostusosaamiseen ja alan tuntemukseen takaavat että asiakas saa laadukkaan ja pitkäikäisen muistomerkin. 
 

Hautakivet verkosta

Tilaaminen verkkomyymälästämme on luotettavaa ja vaivatonta; allekirjoitat tilauksen verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen hoidamme lupahakemukset seurakunnalle ja toimitamme sekä asennamme hautakiven hautapaikalle. Verkkomyymälämme hautakivet ovat valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia, joten esim. kivilaadun muutos ei ole mahdollinen. Tilaus purkautuu, mikäli seurakunta ei hyväksy muistomerkkisuunnitelmaa. Tilaus sisältää yhden nimen kaiverruksen tai muistolaatan ja tarvittaessa aluskiven. Toimitamme hautakivet kahden kuukauden kuluessa tilauksesta. Talviaikaan asennus ei ole usein mahdollista, joten kivi toimitetaan heti kun routa on sulanut ja seurakunnan säännöt sen sallivat. Verkkomyymälästä tilatuille hautakiville myönnämme kahden vuoden oikaisutakuun. Laskutus tapahtuu aina vasta kiven toimituksen jälkeen. Tarjoamme toisena maksuvaihtoehtona rahoituksen eli voit maksaa edullisesti osissa. 

Verkkokauppamme valikoimasta todennäköisesti löydät mieleisesi hautakiven. Kivilaatuja ja malleja löytyy useita eri hintaluokista. Valikoimissa on myös kivisuunnittelija Pinja Hellmanin suunnittelemia kivimalleja, joita saat ainoastaan Kiviliike Sairaselta. Kivien tekstinkäsittelytapoja on myös useita ja moniin kiviin voit valita tekstityylin eri vaihtoehdosta. Jos kuitenkin haluat räätälöidyn ratkaisun, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Tutustu verkkomyymälämme valikoimaan. Meiltä saat laadukkaat hautakivet kohtuuhintaan ja tuet samalla kotimaista työtä.